FacebookTwitterLinkedIn

Glass Bottle-mainokset

Muita nimiä: glass bottle adware
Riskitaso: Keskitasoinen

Glass Bottlen poistaminen

Mikä Glass Bottle on?

SuperWeb LLC:n kehittämä Glass Bottle on haitallinen selaimen lisäosa, joka väittää parantavansa selauskokemusta mahdollistamalla kupongit, ostoskorivertailun ja muita toimintoja. Vaikka tämä toiminto voikin vaikuttaa luotettavalta ja hyödylliseltä, huomaa, että se luokitellaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi (lyh. PUP). Tämä haitallinen lisäosa ujutetaan salakavalasti käyttäjän selaimiin (huomaamaton asentuminen käyttäjän valitseman ohjelmiston ohessa) ilman käyttäjän suostumusta. Glass Bottle asentuu Internet Exploreriin, Google Chromeen ja Mozilla Firefoxiin ja tuottaa häiritseviä online-mainoksia, kuten banneri-, pop-up-, haku-, ja kuponkimainoksia sekä sivustojen välisiä ja koko sivun mainoksia. On erittäin todennäköistä, että näiden mainosten klikkaaminen johtaa vaarallisiin mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin.

Lisäksi Glass Bottle seuraa käyttäjän selaamistottumuksia jatkuvasti, ja tallentaa erilaisia ohjelmisto- ja laitteistotietoja, mukaan lukien IP-osoitteet, UID-numerot, tehdyt haut, vierailtujen verkkosivujen URL-osoitteet, katsotut sivut ja muita tunnistamisen mahdollistavia tietoja. Tällainen toiminta voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai identiteettivarkauteen. SuperWeb LLC on julkaissut satoja Glass Bottlen tyylisiä mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia. Esimerkkejä ovat: number ascend, knowledge gains, newer version ja package return. Glass Bottle tai mikään muukaan PUP ei ole käyttäjälle aidosti hyödyksi. Yritys julkaisee identtisiä selainlaajennuksia eri nimillä, jotta se välttäisi aitojen viruksen- ja vakoiluntorjuntaohjelmien haaviin joutumisen. Laajennusten tavoitteena on tuottaa tuloja online-mainoksia näyttämällä (yleensä Ads by Glass Bottle), ja näin ollen Glass Bottlen poistaminen verkkoselaimista onkin suositeltavaa.

Glass bottle -mainosohjelma

Tutkimuksen perusteella suurin osa mainosohjelmista leviää pääosin ilmaisohjelmien lataussivustojen, kuten soft32.com, softonic.com, download.com, käyttämien pienten latausohjelmien (asennusohjelmat, latauksenhallintaohjelmat jne.) avulla. Latauksenhallintaohjelmia käytetään sivustojen ilmaispalveluilla rahastamiseen, ja ne ehdottavat 100 % luotettaviksi mainostettujen selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa. Näin ollen varomaton ilmaisohjelmien lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Glass Bottlen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä ehdotettavien lisäohjelmien asentamisen. Valitse ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa ohessa asentuvat mainosohjelmat. Jos olet asentanut Glass Bottlen ja näet verkossa surffaillessasi häiritseviä Ads by Glass Bottle-, Glass Bottle Deals- ja Powered by Glass Bottle -mainoksia, lue oheinen poisto-ohje ja poista kyseinen mainosohjelma verkkoselaimistasi.

Glass bottle -mainosohjelman levitykseen käytettävä epärehellinen ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

Glass bottle -mainosohjelman asennusohjelma

Glass bottle -mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia (Ads by Glass Bottle):

Glass bottle -mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia esim. 1 Glass bottle -mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia esim. 2 Glass bottle -mainosohjelma tuottaa sivupalkkimainoksia Glass bottle -mainosohjelma tuottaa kuponkimainoksia Glass bottle -mainosohjelma tuottaa pop-up-mainoksia

Pikavalikko:

Glass Bottle -mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Glass Bottle -mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta ”Glass Bottle", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman (joka aiheuttaa Glass Bottle -mainoksia), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa glass bottle adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Glass Bottle -mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Glass Bottle -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi ”Glass Bottle", valitse se ja napsauta "Poista".

Glass Bottle -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos glass bottle adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

Glass bottle -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Paikanna: ”glass bottle", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta.

Glass bottle -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos glass bottle adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten selaimen lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Glass bottle -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse ”Laajennukset” ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä ”Glass Bottle".

Glass bottle -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta glass bottle adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa glass bottle adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan glass bottle adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8937-ads-by-glass-bottle

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Glass Bottle-mainokset nollaamalla selaimen asetukset
Glass Bottle-mainokset -asennuksen poistaminen
QR-koodi
glass bottle adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki glass bottle adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.