FacebookTwitterLinkedIn

PriceMinus-mainokset

Muita nimiä: PriceMinus adware
Riskitaso: Keskitasoinen

PriceMinus -ohjelman poistaminen

Mikä PriceMinus on?

PriceMinus-lisäosa voi vaikuttaa hyvältä työkalulta ajan ja rahan säästämiseen verkkokaupoissa. Vaikka jotkin käyttäjät voivatkin pitää sitä luotettavana ja kätevänä, kannattaa muistaa, että PriceMinus luokitellaan itse asiassa mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi. Haittasovelluksen kehittäjät levittävät sitä harhaanjohtavasti muiden ohjelmien ohessa, minkä vuoksi sitä pidetäänkin niin ongelmallisena. Koska ohjelmien kehittäjät voivat levittää sovelluksiaan salaa muiden ohjelmistojen ohessa, johtuvat useimmat PriceMinus-asennukset varomattomasta ilmaisohjelmien lataamisesta ilmaisohjelmien lataussivustoilta. PriceMinus asentuu Internet Exploreriin, Google Chromeen ja Mozilla Firefoxiin ja tuottaa häiritseviä online-mainoksia (By Similar Items ja By PriceMinus) jotka ohjaavat todennäköisesti huijaussivustoille. Huomaa, että kuponki- tai bannerimainoksen tai minkä tahansa muun mainoksen napsauttaminen voi johtaa uusiin vaarallisiin mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin.

Lisäksi kyseinen mahdollisesti ei-toivottu ohjelma monitoroi internetselaamista ja tallentaa erilaisia mahdollisesti tunnistamiseen johtavia tietoja (esim. IP-osoitteet, hakuehdot, avatut URL-osoitteet, katsotut sivut jne.). Tällaisia tietoja keräävän ohjelman olemassaolo voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai identiteettivarkauteen. Koska PriceMinus on tavallinen mainosohjelma/-lisäosa, se myös muistuttaa muita saman tyyppisiä sovelluksia. Find-A-Deal, Crazy Score, Joomiweb ja muut tavalliset mainosohjelmat väittävät tarjoavansa hyödyllisiä ominaisuuksia. Mainosohjelman edellinen versio oli nimeltään SalePlus. Ongelma on siinä, että mikään niistä ei toteuta lupaamiaan ominaisuuksia. Mainosohjelmien tavoitteena on tuottaa tuloja online-mainoksia näyttämällä ja jakamalla tietoja kolmansille osapuolille, ja näin ollen PriceMinus-ohjelman poistaminen verkkoselaimista mahdollisimman nopeasti onkin suositeltavaa.

PriceMinus-mainosohjelma

Tutkimuksen aikaan PriceMinus levisi enimmäkseen ilmaisohjelmien lataussivustojen käyttämien latauksenhallintaohjelmien avulla. Latauksenhallintaohjelmia käytetään sivustojen (soft32.com, softonic.com, download.com) ilmaispalveluilla rahastamiseen, ja ne ehdottavat kolmansien osapuolten selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa. Toisinaan nämä sovellukset löytyvät yksinkertaisesti asennusohjelman kohdasta ”edistynyt” tai ”mukautettu”. Vaikka kehittäjien mukaan mainostetut sovellukset ovatkin 100 % luotettavia ja viruksettomia, johtaa ilmaisohjelmistojen varomaton lataaminen ja asentaminen silti usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Tilanteen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä aina ehdotettavien lisäsovellusten asentamisen. Lisäksi jo ladatut ohjelmat kannattaa asentaa asetuksilla ”mukautettu” tai ”edistynyt”, jotta mukana asentuvat sovellukset ovat näkyvissä ja niiden asentumisen voi kieltää. Jos olet asentanut PriceMinusin koneellesi, noudata tämän poisto-oppaan ohjeita mainosohjelman poistamiseksi.

PriceMinus-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia (Ads by PriceMinus ja By Similar Items):

priceminus tuottaa kuponkimainoksia esim. 3 priceminus tuottaa kuponkimainoksia esim. 2 priceminus tuottaa kuponkimainoksia esim. 1 priceminus tuottaa tekstinsisäisiä mainoksia esim. 2 priceminus tuottaa tekstinsisäisiä mainoksia esim. 1 priceminus tuottaa videomainoksia Ads by Similar Items

PriceMinus-mainosohjelman levitykseen käytettäviä epärehellisiä ilmaisohjelmistojen asennusohjelmia:

PriceMinus-mainosohjelman asennusohjelma 1 PriceMinus-mainosohjelman asennusohjelma 2 PriceMinus-mainosohjelman asennusohjelma 3 PriceMinus-mainosohjelman asennusohjelma 4

Pikavalikko:

PriceMinus -mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

PriceMinus-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta ”PriceMinus”, ”CableFix”, ”bestadblocker” ja ”Instagram for Chrome Tabs Instatabs”, valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa PriceMinus-mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa PriceMinus adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

PriceMinus -mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

PriceMinus-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi kohdat ”PriceMinus” ja ”bestadblocker", valitse ne ja klikkaa "Poista".

 PriceMinus-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos priceminus adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

PriceMinus-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Paikanna: ”PriceMinuso” ja ”Instagram for Chrome Tabs Instatabs”, valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

PriceMinus-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos priceminus adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten selaimen lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

PriceMinus-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse ”Laajennukset” ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä ”PriceMinus” ja ”bestadblocker".

PriceMinus-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta priceminus adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa priceminus adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan priceminus adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8944-ads-by-priceminus

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista PriceMinus-mainokset nollaamalla selaimen asetukset
PriceMinus-mainokset -asennuksen poistaminen
QR-koodi
PriceMinus adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki PriceMinus adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.