FacebookTwitterLinkedIn

Delta-Search.com-uudelleenohjaus

Muita nimiä: Delta-Search.com selainkaappari
Riskitaso: Kohtalainen

Delta-Search.com-viruksen poistaminen

Mikä Delta-Search.com on?

Delta-Search.com-sivuston käyttöä edistetään SafeSear.ch-nimisen selaimen työkalurivin avulla. Kyseessä on aidolta vaikuttava sivusto eikä se liity viruksiin tai haittaohjelmiin, mutta käyttäjät päätyvät sinne usein vasten tahtoaan uudelleenohjauksen seurauksena. Ongelmien aiheuttaja on Delta-työkalupalkki – kun käyttäjät asentavat työkalupalkin selaimiinsa (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox), selainten aloitussivuksi ja oletushakukoneeksi asetetaan delta-search.com.

Sivusto ja Delta-työkalupalkki muistuttavat läheisesti Babylon-työkalupalkkia/-mainosohjelmaa. Monet käyttäjät asentavat Delta-työkalupalkin vahingossa Babylonia asentaessaan (jos käyttäjät eivät vaihda oletushakukonetta ja aloitussivua search.babylon.comiksi, heidät huijataan asentamaan Delta-työkalupalkki seuraavassa vaiheessa). Muita tunnettuja Delta-työkalupalkin levittämisen lähteitä ovat lataussivut (kuten softonic.com, filewin.com, download.com jne.), jotka liittävät Deltan latauksenhallintaohjelmiensa kylkiäiseksi. Tällöin käyttäjän on pakko ladata työkalurivi, mikäli hän haluaa käyttää sivustoa ilmaisohjelmistojen lataamiseen. Delta-Search.com ja Delta-työkalupalkki luokitella mainosohjelmiksi, ja näin ollen kyseinen selaimen lisäosa kannattaa pyrkiä poistamaan tietokoneelta.

delta-search.com-selainkaappari

Delta-työkalurivi aiheuttaa uudelleenohjauksia delta-search.comiin, ja usein se asentuu ilman käyttäjän suostumusta kolmannen osapuolen ilmaisohjelmien tai ilmaisten selainlaajennusten ohessa. Selainkaappari muistuttaa muun muassa searchgolia ja buenosearchia. Yleinen, ohjelmistokehittäjien laajalti käyttämä taktiikka, on liittää ei-toivottuja työkalupalkkeja ohjelmien oheistuotteiksi rahantekotarkoituksessa. Kiinnitä näin ollen tarkasti huomiota ilmaisohjelmien jokaiseen latausvaiheeseen ja estä kaikki ehdotetut muutokset verkkoselaimiisi ylimääräisten ohjelmistojen ja mainosohjelmien asentumisen välttämiseksi. Jos lataustasi hallinnoi latauksenhallintaohjelma, pyri estämään tuettujen lisäosien asentuminen. Valitse ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" "nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Estä uudelleenohjaukset osoitteeseen delta-search.com ja poista Delta-työkalurivin asennus käyttämällä näitä poisto-ohjeita.

Delta-search.com-selainkaapparin levitykseen käytettävät harhaanjohtavat ilmaisohjelmistojen asennusohjelmat:

delta-search.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 2 delta-search.com-selainkaapparin asennusohjelma

Pikavalikko:

Delta Search -viruksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Delta-search.com-uudelleenohjauksen (työkalupalkki) poistaminen

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta ”Babylon, Delta toolbar, Delta Chrome Toolbar”, valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat, jotka aiheuttavat uudelleenohjauksia osoitteeseen delta-search.com, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelmien ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa. Poista kaikki ohjelman löytämät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellasi ole vakoilu- tai haittaohjelmatartuntoja.

▼ Lataa Delta-Search.com selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Delta Search -viruksen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoHaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Delta-search.com-uudelleenohjauksen poistaminen Internet Explorerista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi yrityksiin Babylon Ltd. ja Montera Technologies LTD -liittyvät kohdat (Babylon IE plugin, Delta Toolbar, delta Helper Object, Translate this web page with Babylon) ja poista ne. 

Aloitussivun vaihtaminen:

 Delta Search -aloitussivu Internet Explorerissa

Aloitussivun muuttaminen Delta-search.comista haluamaksesi: napsauta hammasrataskuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse ”Internet-asetukset” ja korvaa avautuvassa ikkunassa Delta-search.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Delta Search -oletushakukone Internet Explorerissa

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa ”Hakupalvelujen hallinta”, aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi ”Delta Search".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos delta-search.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

Delta-search.com-uudelleenohjauksen poistaminen Google Chromesta

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset".  Etsi "Babylon Translator" ja "Delta Toolbar", valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Aloitussivun vaihtaminen:

Delta Search -aloitussivu Google Chromessa

Aloitussivun muuttaminen delta-search.comista haluamaksesi: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä osoitin kohdan delta-search.com päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun aloitussivuksesi.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Delta Search -oletushakukone Google Chromessa

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse ”Asetukset”, klikkaa ”Haku”-osiosta kohtaa ”Hallinnoi hakukoneita”, poista ”Delta Search" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos delta-search.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten selaimen lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Delta-search.com-uudelleenohjauksen poistaminen Mozilla Firefoxista

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse Laajennukset ja poista käytöstä ”Babylon Translation Activation” ja "Delta Toolbar". Kotisivun palauttamiseksi klikkaa ”Työkalut”, ”Asetukset”, poista avautuneesta ikkunasta delta-search.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistyessä.

Aloitussivun vaihtaminen:

Delta Search -aloitussivu Mozilla Firefoxissa

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse ”Asetukset” ja poista avautuneesta ikkunasta delta-search.com ja aseta haluamasi osoite.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse ”Lupaan olla varovainen”.
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: ”delta-search"
Napsauta löydettyjä asetuksia hiiren kakkospainikkeella ja palauta oletusarvot valitsemalla ”Palauta”.

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta delta-search.com selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia delta-search.com selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan delta-search.com selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/7040-remove-delta-search-redirect-toolbar

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Delta-Search.com-uudelleenohjaus nollaamalla selaimen asetukset
Delta-Search.com-uudelleenohjaus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Delta-Search.com selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Delta-Search.com selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.