FacebookTwitterLinkedIn

AntiVirus Pro 2017

Muita nimiä: AntiVirus Pro 2017 juoni
Riskitaso: Korkea

AntiVirus Pro 2017:n poistaminen

Mikä AntiVirus Pro 2017 on?

AntiVirus Pro 2017 on valeviruksentorjuntaohjelma, jonka tarkoituksena on huijata käyttäjät ostamaan ohjelman kokoversio. Tämä epäluotettava sovellus asentuu järjestelmään troijalaisten, valelatausten ja haitallisten verkkosivujen välityksellä. Asentumisen jälkeen AntiVirus Pro 2017 ilmoittaa käyttäjälle välittömästi, että tämän järjestelmään on asentunut vaarallisia tietokoneviruksia. Seuraavaksi ilmestyy varoitusviesti, jossa kerrotaan, että tietokone on vaarassa ja että käyttäjän kannattaa ehdottomasti asentaa valeviruksentorjuntaohjelman täysi versio, joka pystyy poistamaan uhkatekijät. Ohjelma on kuitenkin huijausta – se esittää olemattomien virustartuntojen tunnistamista, ja näin ollen täysiversion ostaminen vastaa rahan lähettämistä suoraan verkkorikollisille.

Haittaohjelman kehittäjät pyrkivät säikäyttämään käyttäjän uskomaan, että tämän tietokone on vaarassa erilaisten tietoturvaongelmien vuoksi. Verkkorikollisten tavoitteena on huijata pahaa aavistamattomat käyttäjät ostamaan AntiVirus Pro 2017:n aktivointiin vaadittava lisenssiavain. Jos olet huomannut tämän ohjelman suorittavan järjestelmän skannausta, on tietokoneeseesi tarttunut kyseinen valeviruksentorjuntaohjelma. Älä ikinä maksa AntiVirus Pro 2017:n täydestä versiosta, vaan poista sovellus tietokoneestasi mahdollisimman nopeasti.

AntiVirus Pro 2017 -valeviruksentorjuntaohjelma

Kuten aiemmin mainittiin, kyseinen valesovellus vain imitoi aitoa viruksentorjuntaohjelmaa, eikä siihen tule näin ollen luottaa. AntiVirus Pro 2017 esittää tekaistuja tietoturvavaroitusviestejä ja listoja löydetyistä haittaohjelmista, jotta tietokoneenkäyttäjä uskoisi järjestelmänsä saastuneen vakavista haittaohjelmatartunnoista. Tämä valeviruksentorjuntaohjelmatyyppi (aiempia versioita ovat AntiVirus Pro 2015, Antivirus Plus 2014, Smart Security) asentuvat tavallisesti käyttäjien tietokoneilla olevien erilaisten haavoittuvuuksien avulla. Verkkorikolliset käyttävät myös saastuneita sähköpostiviestejä ja P2P-verkkoja haitallisten viruksentorjuntaohjelmiensa levittämiseen. Tämän voi kuitenkin välttää, mikäli ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät ovat aina ajan tasalla ja luotettavat vakoilun- ja viruksentorjuntaohjelmat asennettuina. Huomioi, että järjestelmään tunkeutumisen jälkeen AntiVirus Pro 2017 poistaa käyttöjärjestelmän tehtävienhallinnan käytöstä, mikä estää selainten käytön ja vaikeuttaa huijausohjelman poistamista entisestään. Jos tietokoneellasi on kyseinen sovellusväärennös, auttavat oheiset ohjeet sen poistamisessa.

AntiVirus Pro 2017 suorittaa tietokoneen valeskannauksen ja raportoi olemattomista haittaohjelmatartunnoista:

AntiVirus Pro 2017 suorittaa tietokoneen valeskannauksen

AntiVirus Pro 2017 imitoi erilaisia aitojen viruksentorjuntaohjelmien ominaisuuksia (yksityisyyssuoja, palomuuri ja päivitykset):

AntiVirus Pro 2017 valeyksityisyyssuoja AntiVirus Pro 2017 valepalomuuri AntiVirus Pro 2017 valepäivitykset

AntiVirus Pro 2017 generoi keksittyjä tietoturvavaroitusviestejä:

AntiVirus Pro 2017 valevaroitus esim. 2 AntiVirus Pro 2017 valevaroitus esim. 1 AntiVirus Pro 2017 valevaroitus esim. 3

“Security Warning - Malicious program has been detected. Click here to protect your computer”

 

“Firewall Warning, Hidden file transfer to remote host has been detected - AntiVirus Pro 2017 has detected a leak of your files through the Internet. We strongly recommend that you block the attack immediately”

 

“AntiVirus Pro 2017 has found 57 useless and UNWANTED files on your computer! - Potentially dangerous files were found on your system during the last scan! It is strongly recommended that you remove them immediately”

AntiVirus Pro 2017 pyytää käyttäjää maksamaan (59,99 € vuoden ja 88,99 € 3 vuoden tilauksesta) kokoversiosta valeuhkien poistamiseksi:

AntiVirus Pro 2017 maksu AntiVirus Pro 2017 maksu 2

Pikavalikko:

AntiVirus Pro 2017:n poistaminen Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa:

Windows 7 -käyttäjät:


Käynnistä tietokoneesi Vikasietotilassa. Klikkaa Käynnistä, Sammuta, Käynnistä uudelleen ja lopuksi OK. Kun tietokoneesi on käynnistymässä, paina näppäimistösi F8-painiketta useita kertoja, kunnes näet Käynnistyksen lisäasetukset -valikon, josta voit valita kohdan Vikasietotila ja verkkoyhteydet.

Vikasietotila ja verkkoyhteydet

Video, joka näyttää miten Windows 7 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

Windows 8 -käyttäjät:

Mene Windows 8 -aloitusnäyttöön, kirjoita Lisäasetukset ja valitse tuloksista Asetukset. Klikkaa Käynnistyksen lisäasetukset -vaihtoehtoa ja valitse aukeavasta "Yleiset tietokoneasetukset" -ikkunasta Käynnistyksen lisäasetukset. Napsauta "Käynnistä uudelleen" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen lisäasetukset -valikkoon. Klikkaa "Vianmääritys" -painiketta ja sen jälkeen "Lisäasetukset" -painiketta. Valitse lisäasetusten näytöstä "Käynnistyksen asetukset". Klikkaa "Käynnistä uudelleen" -painiketta. Tietokoneesi käynnistyy Käynnistyksen asetukset -näyttöön. Paina "5" käynnistääksesi Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa.

Windows 8 vikasietotila ja verkkoyhteydet

Video, joka näyttää miten Windows 8 käynnistetään "Vikasietotila ja verkkoyhteydet" -tilaan:

Kun olet käynnistänyt tietokoneen Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa, yritä ladata ja suorittaa suositeltu haittaohjelmien poisto-ohjelmisto. Jos lataus on estetty, noudata alla annettuja ohjeita.

Voit yrittää yksinkertaistaa AntiVirus Pro 2017:n poistamista syöttämällä noudetun rekisteriavaimen. Napsauta pääikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa "get full time protection now" -painiketta, syötä tekaistu sähköpostiosoite ja tämä rekisteriavain:

Y65RAW-T87FS1-U2VQF7A

AntiVirus Pro 2017:n rekisteröintiprosessi:

Valitse "Get full time protection now":

AntiVirus Pro 2017:n rekisteröintiprosessin vaihe 1

Kirjoita kohtaan "Registration E-Mail" tekaistu sähköpostiosoite ja "Registration Key" -kenttään tämä rekisteriavain: Y65RAW-T87FS1-U2VQF7A.

AntiVirus Pro 2017:n rekisteröintiprosessin vaihe 2

Kun olet antanut keksityn sähköpostiosoitteen ja annetun rekisteriavaimen, valitse "Confirm activation" ja sitten "OK".

AntiVirus Pro 2017:n rekisteröintiprosessin vaihe 3

Huomaa, että syöttämällä rekisteriavaimen, huijaat Antivirus Pro 2017:n käyttäytymään ostetun version tavoin. Tämä mahdollistaa tehtävienhallinnan käytön, jonka jälkeen voit käyttää selaintasi ladataksesi luotettavan vakoiluntorjuntaohjelmiston ja poistaaksesi kyseisen huijauksen tietokoneeltasi.

▼ Lataa AntiVirus Pro 2017 juoni poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

HUOMAUTUS: Jos et voi suorittaa poisto-ohjelmaa, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Suorita järjestelmänvalvojana". Jos haittaohjelmien poisto-ohjelmiston asennus epäonnistuu tai et voi avata .exe-tiedostoja, kokeile jotakin alla annetuista vaihtoehtoisista lähteistä:

 • Lähde 1 (tiedosto on nimetty "iexplore.exe"-nimiseksi, koska useimmat vakoiluohjelmat eivät estä sen käyttöä)
 • Lähde 2

Jos et pysty käyttämään asennettuja ohjelmiasi valeviruksentorjuntaohjelman poistamisen jälkeen tai sitä ennen, on AntiVirus Pro 2017 muokannut käyttöjärjestelmäsi .exe-tiedostojen tiedostokytkentöjä. Korjaa tämä lataamalla rekisterikorjaus (linkki alla). Tallenna se tietokoneellesi, kaksoisnapsauta sitä, valitse "Kyllä" ja sitten "OK". Tiedostokytkentöjen pitäisi toimia normaalisti tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Vaihtoehtoinen AntiVirus Pro 2017n poistamismenetelmä:

AntiVirus Pro 2017 -haittaohjelma estää asennettujen ohjelmien käytön, mikä vaikeuttaa sen poistamista. Paras keino poistaa kyseinen haittaohjelma on kirjautua käyttäjätilille, johon se ei ole tarttunut, ja suorittaa turvaskannaus sieltä käsin. Kirjaudu vierastilille, mikäli sellainen on käytettävissä, ja seuraa alla esitettyjä ohjeita. Jos vierastili ei ole käytettävissä, suorita nämä toimenpiteet:

Windows 7 -käyttäjät:

Napsauta Windows-logoa (Käynnistä) ja valitse Ohjauspaneeli.

windows 7 – ohjauspaneelin käyttö

Valitse avautuvassa ikkunassa "Käyttäjätilit ja perhekäytön suojausasetukset".

Windows 7

Valitse avautuvassa ikkunassa "Lisää tai poista käyttäjätilejä" -linkki.

Windows 7 -ohjauspaneeli – lisää tai poista käyttäjätilejä

Valitse avautuvassa ikkunassa vierastili.

Windows 7 – aktivoi vierastili

Napsauta seuraavassa ikkunassa "Ota käyttöön" -painiketta.

Windows 7 vierastilin käyttöönotto

Windows 8 -käyttäjät:

Napsauta ruudun vasenta alakulmaa hiiren kakkospainikkeella. Valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli.

Vierastilin käyttöönotto Windows 8:ssa vaihe 1 – Ohjauspaneeliin siirtyminen

Napsauta avautuvassa ikkunassa "Vaihda tilin tyyppi" (kohdan "Käyttäjätilit ja perhekäytön suojausasetukset" alla).

Vierastilin käyttöönotto Windows 8:ssa vaihe 2 – tilin tyypin vaihtaminen

Valitse avautuvassa ikkunassa "Vieras".

Vierastilin käyttöönotto Windows 8:ssa vaihe 3

Napsauta seuraavassa ikkunassa "Ota käyttöön" -painiketta.

Vierastilin käyttöönotto Windows 8:ssa vaihe 4

Käynnistä tietokone uudelleen, kun Windowsin kirjautumisikkuna tulee näkyviin, valitse "Vieras" ja noudata alla annettuja poisto-ohjeita.

Kun olet kirjautunut Vieras-tilille, lataa suositeltu haittaohjelmien poisto-ohjelmisto ja suorita täysi järjestelmän skannaus poistaaksesi valeviruksentorjuntaohjelman tietokoneeltasi täydellisesti.

▼ Lataa AntiVirus Pro 2017 juoni poistotyökalu

AntiVirus Pro 2017:n poistaminen manuaalisesti

Jotkin vakoiluohjelmat voivat estää poisto-ohjelmien lataamisen. Jos et voi ladata sitä oletuslähteestä, kokeile jotakin alla annetuista vaihtoehtoisista lähteistä:

 • Lähde 1 (tiedosto on nimetty "iexplore.exe"-nimiseksi, koska useimmat vakoiluohjelmat eivät estä sen käyttöä)
 • Lähde 2

Jos poisto-ohjelmiston asennus epäonnistuu, yritä mukautettua asennusohjelmaa, jonka teknikkomme kehittivät juuri vakoiluohjelmatartuntoja varten. Lataa mukautettu asennusohjelma

Jos et voi silti ladata tai suorittaa vakoiluohjelmien poisto-ohjelmaa, suorita seuraavat toimenpiteet:

1. vaihe
Jotkin tämän vakoiluohjelman variantit muokkaavat järjestelmän välityspalvelimen asetuksia niin, ettet saa yhteyttä internetiin (tai sinut ohjataan haitta- tai tietojenkalastelusivustoille). Palauta välityspalvelimen oletusasetukset lataamalla ja suorittamalla tämä työkalu:

2. vaihe
AntiVirus Pro 2017 muokkaa järjestelmän Hosts-tiedostoa. Hosts-tiedostoa käytetään tiettyjen tunnettujen verkkosivujen nimien muuttamiseksi IP-osoitteiksi. Jos sitä on muutettu, käyttäjä voidaan ohjata haittasivustolle vaikka osoiterivillä näkyisikin oikea URL. Sivuston aidoksi tunnistaminen on erittäin hankalaa mikäli hosts-tiedostoa on muunneltu. Korjaa tämä lataamalla Microsoft FixIt -työkalu, joka palauttaa hosts-tiedoston Windowsin oletusarvoiseen muotoon. Käynnistä työkalu latauksen valmistuttua ja seuraa ruudulla näkyviä ohjeita. Latauslinkki alla:

3. vaihe
Siinä kaikki! Voit nyt yrittää ladata haittaohjelmien poisto-ohjelmiston tai ladata ja suorittaa sen, mikäli se on jo ladattuna. Useimmissa tapauksissa tämä riittää, mutta kuvaile ongelmasi foorumillamme ja teknikkomme auttavat sinua mikäli näin ei ole.

Muita työkaluja, joiden tiedetään poistavan AntiVirus Pro 2017:n:

Yhteenveto:

Valeviruksentorjuntaohjelmat (toiselta nimeltään "scareware") ovat ohjelmia, jotka yrittävät huijata käyttäjän maksamaan ohjelmien olemattomista täysversioista muka havaittujen tietoturvauhkien poistamiseksi (oikeasti koneella ei ole mitään). Tällaiset huijausohjelmat ovat verkkorikollisten suunnittelemia, ja ne on suunniteltu näyttämään aidoilta viruksentorjuntaohjelmilta. Useimmiten valeviruksentorjuntaohjelmat tunkeutuvat käyttäjien koneille verkossa näytettävien ponnahdusikkunoiden tai varoitusten avulla. Nämä harjaanjohtavat viestit saavat käyttäjät asentamaan valeviruksentorjuntaohjelman koneelleen. Muita tunnettuja scarewaren levitystaktiikoita ovat sovellusten haavoittuvuuksien hyödyntäminen, saastuneet sähköpostiviestit, piilolataukset tai jopa suorat puhelinsoitot, joissa tarjotaan teknistä tukea.

Tietokoneessa, johon on asentunut valeviruksentorjunta, voi olla myös muita haittaohjelmia, sillä valeviruksentorjuntaohjelmat asentuvat usein troijalaisten ja haavoittuvuuksia hyödyntävien ohjelmien ohessa. Nämä muut haittaohjelmat jäävät käyttäjän koneelle, vaikka tämä maksaisi valeviruksentorjuntaohjelman olemattomasta täysversiosta. Tässä on muutamia esimerkkejä antivirus pro 2017 juoni-valeviruksentorjuntaohjelman näyttämistä varoitusviesteistä:

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 1

Valeponnahdusikkuna valeviruksentorjuntaohjelman levittämiseen, esimerkki 2

Käyttäjien, joiden koneelle valetietoturvasovellus on asentunut, ei kannata ostaa sen kokoversiota. Maksamalla valeviruksentorjunnan lisenssiavaimesta käyttäjät lähettävät rahansa ja tilitietonsa verkkorikollisille. Jos käyttäjä on jo antanut luottokorttinsa numeron (tai muita arkaluontoisia tietoja) ohjelman sitä kysyessä, kannattaa hänen ottaa yhteys luottokortin myöntäneeseen yritykseen ja kertoa joutuneensa huijatuksi valetietoturvaohjelman ostamiseen. Kuvakaappaus sivustosta, jonka avulla huijataan käyttäjiä maksamaan antivirus pro 2017 juoni-ohjelman ja muiden valeohjelmien täysversioista:

esimerkki sivustosta, jonka avulla kerätään maksuja valeviruksentorjuntaohjelmista

Suojatakseen koneitaan antivirus pro 2017 juoni-ohjelmalta ja muilta vastaavilta käyttäjien tulisi:

 • Pitää käyttöjärjestelmänsä ja kaikki asennetut ohjelmat päivitettyinä.
 • Käyttää kunnollisia viruksen- ja vakoiluntorjuntaohjelmistoja.
 • Olla varovaisia klikkaillessaan linkkejä sähköpostiviesteissä tai sosiaalisessa mediassa.
 • Älä luota verkon ponnahdusviesteihin, jotka väittävät koneellasi olevan tartunnan ja tarjoavat tietoturvaohjelman latausmahdollisuutta.

Merkit, jotka viittaavat siihen, että koneellesi on tarttunut valeviruksentorjuntaohjelma:

 • Tungettelevat ponnahdusikkunat tietoturvavaroituksista.
 • Varoitukset, joissa pyydetään päivittämään ohjelman maksulliseen versioon muka löydettyjen haittaohjelmien poistamiseksi.
 • Tietokoneen huono suorituskyky.
 • Estetyt Windowsin päivityksen.
 • Estetty tehtävienhallinnan käyttö.
 • Selainten tai aitojen viruksentorjuntayritysten sivujen käytön esto.

Jos sinulla on lisätietoja antivirus pro 2017 juoni-ohjelmasta tai sen poistamisesta, kerro ne alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9036-antivirus-pro-2017

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

QR-koodi
AntiVirus Pro 2017 juoni QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki AntiVirus Pro 2017 juoni poisto-oppaan mobiililaitteellasi.