FacebookTwitterLinkedIn

HDtube-mainosohjelma

Muita nimiä: HDtube-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

HDtube-mainosten poistaminen

Mikä HDtube on?

HDtube- selaimen lisäosa väittää parantavansa YouTuben videoiden laatua tehokkaasti. Vaikka tämä laajennus voikin vaikuttaa luotettavalta ja hyödylliseltä, huomaa, että HDtube luokitellaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi (lyh. PUP). Tämä haitallinen lisäosa ujutetaan salakavalasti käyttäjän selaimiin (huomaamaton asentuminen käyttäjän valitseman ohjelmiston ohessa) ilman käyttäjän suostumusta. HDtube asentuu Internet Exploreriin, Google Chromeen ja Mozilla Firefoxiin ja tuottaa häiritseviä online-mainoksia, kuten banneri-, pop-up-, haku-, ja kuponkimainoksia sekä sivustojen välisiä ja koko sivun mainoksia. Mainosten napsauttaminen johtaa usein haittasivustoille, joilla on haitallista sisältöä, mikä voi puolestaan johtaa haittaohjelman asentumiseen tietokoneelle.

Lisäksi HDtube tallentaa erilaisia ohjelmisto- ja laitteistotietoja, joiden avulla henkilö saatetaan pystyä tunnistamaan. Esimerkiksi: selaindata (vieraillut sivustot, katsotut sivut, hakutermit jne.), maantieteellinen sijainti, IP-osoite, tunnistenumero ja niin edelleen. Tämä tietojen kerääminen voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai jopa identiteettivarkauteen. On olemassa myös useita muita HDtuben kanssa identtisiä mainosohjelmia, kuten esimerkiksi 123HD-Plus, 123HD-Ready ja HD-Plus. Tämä lisäosa muistuttaa lisäksi muita muiden ohjelmien ohessa levitettäviä epäluotettavia sovelluksia. Esimerkkejä ovat muun muassa Primary Result, Zoom Zoom, Beetween Lines, Pine Tree ja Special Box. Ne kaikki väittävät lisäävänsä erilaisia ominaisuuksia, mutta oikeasti ne vain tuottavat häiritseviä mainoksia ja jakavat keräämänsä tiedot kolmansien osapuolten kanssa rahantekotarkoituksessa. HDtube kannattaa ehdottomasti poistaa järjestelmästä.

hdtube-mainosohjelma

HDtuben tyylisiä mainosohjelmia levitetään lähinnä ilmaisohjelmistojen lataussivustojen kautta (esim. download.com, soft32.com, softonic.com).Nämä sivustot käyttävät pieniä latauksenhallintaohjelmia verkkoliikenteellä ja ilmaisilla palveluilla tienaamiseen.Latauksenhallintaohjelmat ehdottavat mainostettujen sovellusten tai selainlaajennusten asentamista valitun ilmaisohjelman ohessa. Kehittäjien mukaan mainostetut sovellukset ovat "100 % luotettavia ja viruksettomia", mutta tosiasiassa ilmaisohjelmistojen varomaton lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia ja muista kieltäytyä ehdotetuista asennuksista välttääksesi tällaiset tartunnat. Valitse lisäksi aina internetistä ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" "nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden estämisen. Käytä oheista poisto-opasta HDtube-mainosohjelman poistamiseen.

HDtube-mainosohjelman levitykseen käytettävä epärehellinen ilmaisohjelmistojen asennusohjelma:

HDtube-asennusohjelma

HDtube-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia:

Ads by HDtube HDtube generoi mainoksia

Pikavalikko:

HDtube-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

hdtube-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "HDtube", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa HDtube-mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa HDtube-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

HDtube-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logoHaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

HDtube-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi "HDtube", valitse se ja napsauta "Poista".

HDtube-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos hdtube-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

Hdtube-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "HDtube", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta.

Hdtube-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos hdtube-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten selaimen lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

HDtube-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä "HDtube".

HDtube-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta hdtube-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa hdtube-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan hdtube-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8777-hdtube-adware

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista HDtube-mainosohjelma nollaamalla selaimen asetukset
HDtube-mainosohjelma -asennuksen poistaminen
QR-koodi
HDtube-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki HDtube-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.