FacebookTwitterLinkedIn

Go.next-search.net-uudelleenohjaus

Muita nimiä: Go.next-search.net Selainkaappari
Riskitaso: Keskitasoinen

Go.next-search.net-uudelleenohjauksen poistaminen

Mikä go.next-search.net on?

Go.next-search.net on Connect Ltd:n kehittämä verkkohakuportaali. Sivustolla on käyttäjien käyttöön tarkoitettu hakukenttä sekä linkkejä suosituille verkkosivuille ja sosiaalisen median sivustoille. Vaikka go.next-search.net vaikuttaa luotettavalta eikä liity suoraan mihinkään virus- tai haittaohjelmauhkiin, tulee käyttäjien olla tietoisia siitä, että sivuston omistajat käyttävät harhaanjohtavia markkinointikeinoja. Yleisesti uudelleenohjaukset osoitteeseen go.next-search.net ovat seurausta tietokoneen käyttäjän selaimeen asentamista erilaisia lisäosista, työkaluriveistä ja laajennuksista. Käyttäjät sivustolle go.next-search.net ohjaava selainkaappari on nimeltään Search Protect, ja se asentuu käyttäjien tietokoneille useimmiten ilmaisohjelmien latausten yhteydessä. Lue jokaisen ilmaisohjelman asennusikkunan sisältö tarkkaan ja kieltäydy kaikista muutoksista selaimen aloitussivu- ja oletushakukoneasetuksiin välttääksesi Search Protectin asentumisen.

Viime aikoina uudelleenohjaukset osoitteeseen go.next-search.net ovat johtuneet Flash playerin ja muiden suosittujen ilmaisohjelmien (VLC, Java jne.) asentamisesta. Huomaa, ettei näiden ilmaisohjelmien kehittäjillä ole mitään yhteyksiä go.next-search.netiin – uudelleenohjaukset sivustolle johtuvat harhaanjohtavista latauksenhallintaohjelmista tai asennusohjelmista, jotka liittävät Search Protectin ilmaisohjelmien kylkiäiseksi. Go.next-search.net-sivustolla käytettävä hakupalkki on mukautettu Bingin hakukone – se tuottaa rahaa aina, kun käyttäjä napsauttaa mainoslinkkejä, ja tuotto jaetaan hakukoneen ja verkkosivuston kesken. Testaamisen aikaan sivustosta ei ollut suoraa haittaohjelmavaaraa, mutta tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti ja tämän vuoksi kaikki selaimen uudelleenohjaukset kannattaa pyrkiä poistamaan tietokoneelta mahdollisimman nopeasti.

go.next-search.net-selainkaappari

Go.next-search.net-selainkaappari on identtinen verrattuna aiempiin versioihin, jotka ohjasivat käyttäjät sivustoille trovi.com ja search.conduit.com. Pyri välttämään tällaisten selaimen asetuksia muuttavien mainosohjelmien asentuminen olemalla varovainen asentaessasi ilmaisohjelmia, sillä nykyisin suurin osa ilmaisohjelmistojen lataussivustoista käyttää harhaanjohtavia latauksenhallintaohjelmia, jotka yrittävät huijata käyttäjän asentamaan selaimen lisäosan ilmaisohjelman ohessa. Useimmissa tapauksissa mainostetuista selainlaajennuksista ei ole oikeaa hyötyä, vaan sen sijaan ne aiheuttavat selaimen uudelleenohjauksia ja häiritseviä mainoksia. Kun lataat ilmaisia ohjelmia, lue tarkasti jokainen asennusvaihe ja estä kaikkien ehdotettujen selaimen lisäosien asentaminen. Valitse ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Jos olet jo huomannut selaimen uudelleenohjauksia osoitteeseen go.next-search.net, käytä tätä poisto-opasta Search Protect -selainkaapparin poistamiseen internetselaimistasi.

Go.next-search.netin Search Protect -sovellus estää käyttäjää muuttamasta aloitussivu- ja oletushakukoneasetuksia:

search protect -sovellus

Kuvakaappaus epäluotettavasta ilmaisohjelmistojen latauksenhallintaohjelmasta, joka mainostaa go.next-search.net (Search Protect) -selainkaapparia:

go.next-search.net-selainkaapparin asennusohjelma

Pikavalikko:

Go.next-search.net-uudelleenohjauksen poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

 Search Protect -sovelluksen poistaminen Ohjauspaneelin kautta.

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "Search Protect" (tekijä: Client Connect LTD), valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat (jotka aiheuttavat uudelleenohjauksia osoitteeseen go.next-search.net), skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa. Poista kaikki ohjelman löytämät ongelmakohdat varmistaaksesi, ettei tietokoneellasi ole vakoilu- tai haittaohjelmatartuntoja.

▼ Lataa Go.next-search.net Selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Go.next-search.net-aloitussivun ja -oletushakukoneen poistaminen selaimista:

Video, jossa näytetään, miten mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat poistetaan:

Internet Explorer logoHaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Mahdollisesti ei-toivottujen laajennusten poistaminen:

Go.next-search.netiin liittyvien Internet Explorerin laajennusten poistaminen

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät selainlaajennukset, valitse ne ja napsauta "Poista".

Aloitussivun vaihtaminen:

Go.next-search.netin poistaminen Internet Explorerin aloitussivuasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Internet-asetukset". Korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://go.next-search.net sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Go.next-search.netin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "Go.next-search.net".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos go.next-search.net selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

Ei-toivottujen selainlaajennusten poistaminen:

Go.next-search.netin poistaminen Google Chromen laajennuksista

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi hiljattain asennettuja epäilyttäviä selaimen lisäosia, valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Aloitussivun vaihtaminen:

Go.next-search.netin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä osoitin kohdan hxxp://go.next-search.net päälle ja klikkaa x-symbolia. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun aloitussivuksesi.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Go.next-search.netin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneen vaihtaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "go.next-search.net" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos go.next-search.net selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten selaimen lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Ei-toivottujen selainlaajennusten poistaminen:

Go.next-search.netiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa kaikki äskettäin asentuneet epäilyttävät selainlaajennukset.

Aloitussivun vaihtaminen:

Go.next-search.netin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Napsauta Firefoxin valikkopainiketta firefox-valikkopainike (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://go.next-search.net ja aseta haluamasi osoite.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Go.next-search.netin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "go.next-search.net"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta go.next-search.net selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia go.next-search.net selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan go.next-search.net selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9043-go-next-search-net-redirect

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Go.next-search.net-uudelleenohjaus nollaamalla selaimen asetukset
Go.next-search.net-uudelleenohjaus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Go.next-search.net  Selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Go.next-search.net Selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.