FacebookTwitterLinkedIn

Razor Web-mainokset

Muita nimiä: Razor Web adware
Riskitaso: Keskitasoinen

Razor Webin poistaminen

Mikä Razor Web on?

SuperWeb LLC:n kehittämä Razor Web on haitallinen selaimen lisäosa, joka väittää parantavansa selauskokemusta mahdollistamalla kupongit, ostoskorivertailun ja muita toimintoja. Razor web voi vaikuttaa luotettavalta ja hyödylliseltä lisäosalta, mutta se luokitellaan itse asiassa mainosohjelmaksi. Tämä haitallinen lisäosa ujutetaan salakavalasti käyttäjän selaimiin (huomaamaton asentuminen käyttäjän valitseman ohjelmiston ohessa) ilman käyttäjän suostumusta. Kun razor web on asentunut onnistuneesti Internet Exploreriin, Google Chromeen ja Mozilla Firefoxiin, se alkaa näyttämään häiritseviä banneri-, pop-up-, hakumainoksia, koko sivun mainoksia jne. (nimellä Ads by Razor Web), jotka johtavat huijaussivustoille ja saattavat tietokoneen vaaraan.

Lisäksi razor web seuraa käyttäjien internettoimintaa keräämällä erilaisia ohjelmiston ja laitteiston tietoja. Esimerkkejä ovat muun muassa: IP-osoitteet (käyttäjän maantieteellisen sijainnin selvittämiseen), UID-numerot, hakuehdot, vierailtujen verkkosivujen URL-osoitteet, katsotut sivut ja muita tunnistamisen mahdollistavia tietoja. Tämä tietojen kerääminen voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai jopa identiteettivarkauteen. Razor Web on identtinen muihin SuperWeb LLC:n julkaisemiin sovelluksiin verrattuna. Näitä ovat muun muassa assist point, dragon branch, crazy score ja glass bottle. Mistään edellä mainituista ei ole käyttäjälle merkittävää hyötyä – niiden tavoitteena on tuottaa rahaa näyttämällä häiritseviä online-mainoksia ja jakaa kerättyjä tietoja kolmansien osapuolten kanssa. Tämän vuoksi sinun kannattaakin poistaa razor web internetselaimistasi.

razor web -mainosohjelma

Tutkimuksen perusteella suurin osa mainosohjelmista leviää pääosin ilmaisohjelmien lataussivustojen, kuten softonic.com, soft32.com, käyttämien pienten latausohjelmien (asennusohjelmat, latauksenhallintaohjelmat jne.) avulla. Latauksenhallintaohjelmat ehdottavat mainostettujen sovellusten asentamista ilmaissivuston verkkoliikenteellä ja palveluilla rahastamiseksi. Kehittäjien mukaan mainostetut sovellukset ovat ”luotettavia ja viruksettomia", mutta tosiasiassa ilmaisohjelmistojen varomaton lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Tilanteen voi välttää kiinnittämällä tarkasti huomiota ilmaisohjelman latauksen jokaiseen vaiheeseen ja kieltämällä aina ehdotettavien lisäsovellusten asentamisen. Valitse lisäksi aina internetistä ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" "nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden estämisen. Käytä oheista poisto-opasta razor web -mainosohjelman poistamiseen.

Razor Web -mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia (Ads by Razor Web):

 razor web- tekstinsisäiset mainokset

Pikavalikko:

Razor Web -mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

razor web -mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta ”Razor Web", valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa Razor Web -mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Razor Web adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Razor web -mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logo Haitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

razor web -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Klikkaa hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Lisäosien hallinta". Etsi ”Razor Web", valitse se ja napsauta "Poista".

razor web -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos razor web adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logo Haitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

razor web -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi ”Razor Web", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta.

razor web -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos razor web adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logo Haitallisten selaimen lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

razor web -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse ”Laajennukset” ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä ”Razor Web".

razor web -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta razor web adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa razor web adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan razor web adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9053-ads-by-razor-web

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Razor Web-mainokset nollaamalla selaimen asetukset
Razor Web-mainokset -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Razor Web adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Razor Web adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.