FacebookTwitterLinkedIn

Cinema Plus -mainokset

Muita nimiä: Cinema Plus (Shopping)-mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

Cinema-Plusin poistaminen

Mikä Cinema-Plus on?

Bright circle investments Ltd:n kehittämä Cinema-Plus-selainlaajennus väittää parantavansa YouTube-kokemusta "sammuttamalla valot" (mahdollistaa tietokoneen näytön valojen säätämisen) verkkovideoita katseltaessa. Vaikka jotkut käyttäjät voivatkin pitää toimintoa hyödyllisenä, Cinema-Plus-lisäosa luokitellaan mainosohjelmaksi tai mahdollisesti ei-toivotuksi sovellukseksi, sillä se asentuu verkkoselaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) harhaanjohtavasti muiden ohjelmien ohessa. Tietokoneenkäyttäjät asentavat Cinema-Plusin vahingossa ilman suostumustaan, kun he lataavat ilmaisohjelmia.

cinema-plus-mainosohjelma

Onnistuneen asennuksen jälkeen selainlaajennus huonontaa selaimen suorituskykyä ja generoi häiritseviä mainoksia, kuten hintavertailu-, kuponki-, pop-under-/pop-up- ja bannerimainoksia sekä tekstinsisäisiä ja sivustojenvälisiä mainoksia. Lisäksi tämä selainlaajennus seuraa käyttäjän verkkotoimintaa kaikilla vierailluilla sivustoilla. Cinema-Plusin olemassaolo järjestelmässä voi johtaa haittaohjelmatartuntoihin ja yksityisyydensuojaongelmiin, minkä vuoksi sen poistaminen tietokoneelta onkin suositeltavaa. Kyseisestä selainlaajennuksesta ei ole aitoa hyötyä, ja se on täysin turha ohjelma, jonka päätarkoituksena on tuottaa tuloja häiritsevillä verkkomainoksilla.

Cinema-Plus-mainosohjelma muistuttaa muita mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia, jotka asentuvat internetistä ladattujen ilmaisohjelmien ohessa. Esimerkkejä ovat muun muassa SuperIntext, HQube, Savings Plugin ja Web Warden. Näistä lisäosista ei ole aitoa hyötyä, joten ole tarkkaavainen ladatessasi ilmaisohjelmia, jottet vahingossa asenna niitä. Nykyään useimmat ilmaisohjelmistojen lataussivustot käyttävät latauksenhallintaohjelmia, jotka ehdottavat mainostettujen selaimen lisäosien asentamista yhdessä ladatun ilmaisohjelman kanssa. Latauksenhallintaohjelmia käytetään sivustojen ilmaisilla palveluilla tienaamiseen, ja vaikka ne eivät itsessään ole epäluotettavia, johtavat ne usein mainosohjelmien asentumiseen. Estä mainostettujen selaimen lisäosien asentuminen ilmaisohjelmia ladatessasi napsauttamalla Peruuta-painiketta. Niiden käyttäjien, jotka näkevät Powered by Cinema-Plus- tai Ads by Cinema-Plus-mainoksia internetissä, kannattaa käyttää tätä poisto-opasta mainosohjelman poistamiseen selaimistaan.

Cinema Plus -mainosohjelman levitykseen käytettäviä epärehellisiä ilmaisohjelmistojen asennusohjelmia:

cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma esim. 10 cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma esim. 9 cinema plus shopping -mainosohjelman asennusohjelma esim. 8 cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma esim. 7  cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma esim. 6 cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma esim. 5 cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma esim. 4 cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma esim. 3 cinema plus (shopping) -mainosohjelman asennusohjelma esim. 2 cinema plus -mainosohjelman asennusohjelma

Cinema-Plus tuottaa häiritseviä online-mainoksia (Powered by Cinema-Plus):

cinema plus tuottaa mainoksia esim. 2 cinema plus -mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia

Pikavalikko:

Cinema-Plus-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

cinema plus -mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta Cinema-Plus, valitse se ja napsauta Poista asennus tai Poista.

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa Cinema-Plus-mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Cinema Plus (Shopping)-mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Cinema-Plus-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logo Haitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Cinema-plus-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Napsauta hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse Lisäosien hallinta. Etsi Cinema-Plus, valitse se ja napsauta Poista.

Cinema-plus-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos cinema plus (shopping)-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logo Haitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

Cinema-plus-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "Cinema-Plus", valitse se ja napsauta roskakorikuvaketta.

Cinema-plus-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos cinema plus (shopping)-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logo Haitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Cinema-plus-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse Laajennukset ja poista avautuvassa ikkunassa käytöstä Cinema-Plus.

Cinema-plus-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta cinema plus (shopping)-mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa cinema plus (shopping)-mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan cinema plus (shopping)-mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8105-cinema-plus-ads

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Cinema Plus -mainokset nollaamalla selaimen asetukset
Cinema Plus -mainokset -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Cinema Plus (Shopping)-mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Cinema Plus (Shopping)-mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.