FacebookTwitterLinkedIn

Search.eshield.com-uudelleenohjaus

Muita nimiä: Services.eshield.com-selainkaappari
Riskitaso: Keskitasoinen

Search.eshield.com-uudelleenohjauksen poistaminen

Mikä search.eshield.com on?

eShield on haitallinen selaimen lisäosa, joka väittää tarjoavansa suojaa internethakuja tehtäessä. Tämä selainkaappari asentuu selaimiin (Internet Explorer, Google Chrome ja Mozilla Firefox) ilman käyttäjän suostumusta epärehellisesti käyttäjän valitseman ohjelman asennuksen ohessa. Onnistuneen asentumisen jälkeen se vaihtaa selaimen aloitussivun, uuden välilehden oletussivun ja oletushakupalvelun search.eshield.comiksi. Lisäksi search.eshield.com asentuu yhdessä ns. helper objects -sovellusten kanssa. Ne estävät käyttäjää palauttamasta oletusasetuksia. Search.eshield.com leviää harhaanjohtavilla asennusohjelmilla, jotka huijaavat käyttäjiä asentamaan haittaohjelman heidän valitsemansa ohjelman mukana.

search.eshield.com-selainkaappari

Nykyään suurin osa suosituista ilmaisohjelmien lataussivustoista (kuten download.com, soft32.com ja softonic.com) käyttää pieniä latauksenhallintaohjelmia ilmaispalveluillaan tienaamiseen. Latauksenhallintaohjelmat ehdottavat mainostettujen ohjelmien asentamista valitun ohjelman ohessa. Vaikka kehittäjät väittävät tällaisten mainostettavien sovellusten olevan luotettavia ja viruksettomia, varomaton ilmaisohjelmien lataaminen ja asentaminen johtaa usein mainos- tai haittaohjelmatartuntoihin. Vältä search.eshield.comin käyttämistä oletushakukoneenasi, sillä sen näyttämät hakutulokset voivat johtaa lisätartuntoihin.

Vältä kyseisen mahdollisesti ei-toivotun ohjelman asentuminen olemalla tarkkana ilmaisohjelman lataamisen jokaisessa vaiheessa ja kieltämällä ehdotettujen sovellusten asentuminen. Valitse internetistä ladattua ilmaisohjelmaa asennettaessa asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" "nopean" tai "tavallisen" sijaan – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden välttämisen. Tutkimusten mukaan search.eshield.com muistuttaa muita ongelmasivuille ohjaavia sovelluksia. Näitä ovat muun muassa thesearchpage.info, homepage.com.tr, rst.dsrlte.com ja www-searches.com. Mikään näistä sovelluksista ei tarjoa lupaamiaan ominaisuuksia. Jos selaimesi ohjaavat sinut jatkuvasti sivustolle search.eshield.com ilman suostumustasi, seuraa alla esitettyjä ohjeita selainkaapparin poistamiseksi järjestelmästäsi.

Search.eshield.com-selainkaapparin levitykseen käytettävät harhaanjohtavat ilmaisohjelmistojen asennusohjelmat:

eshield-selainkaapparin asennusohjelma esim. 5 search.eshield.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 4 search.eshield.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 3 search.eshield.com-selainkaapparin asennusohjelma esim. 2 eshield-asennusohjelma

eShield-selainkaapparin asennus:

eshield-selainkaapparin asennus

Pikavalikko:

Search.eshield.com-selainkaapparin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Search.eshield.com-selainkaapparin poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta "eShield Browser Security" sekä muita hiljattain asennettuja mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia, valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa uudelleenohjauksia osoitteeseen search.eshield.com, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Services.eshield.com-selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Search.eshield.com-selainkaapparin poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selaimen uudelleenohjaukset saa poistettua:

Internet Explorer logo Haitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Search.eshield.comiin liittyvien Internet Explorerin lisäosien poistaminen

Napsauta hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse Lisäosien hallinta. Etsi "eShield" ja muita hiljattain asennettuja epäilyttäviä selainlaajennuksia, valitse ne ja napsauta "Poista".

Aloitussivun vaihtaminen:

Search.eshield.comin poistaminen Internet Explorerin aloitussivuasetuksista

Napsauta hammasrataskuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://services.eshield.com sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin. Voit myös kirjoittaa about:blank avataksesi tyhjän sivun Internet Explorerin käynnistyessä.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Search.eshield.comin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Napsauta hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse Lisäosien hallinta. Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "eShield Safe Web".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos services.eshield.com-selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logo Haitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

 Search.eshield.comiin liittyvien Google Chromen lisäosien poistaminen

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi "eShield" (ja muita hiljattain asennettuja epäilyttäviä selaimen lisäosia), valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Aloitussivun vaihtaminen:

Search.eshield.comin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori kohdan hxxp://search.eshield.com päälle ja napsauta x-merkkiä. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun aloitussivuksesi.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Search.eshield.comin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneasetusten muuttaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "eShield" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos services.eshield.com-selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logo Haitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Search.eshield.comiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "eShield" (ja muut hiljattain asennetut lisäosat).

Aloitussivun vaihtaminen:

Search.eshield.comin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://services.eshield.com ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Search.eshield.comin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "eshield"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta services.eshield.com-selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia services.eshield.com-selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan services.eshield.com-selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/8634-search-eshield-com-redirect

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Search.eshield.com-uudelleenohjaus nollaamalla selaimen asetukset
Search.eshield.com-uudelleenohjaus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Services.eshield.com-selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Services.eshield.com-selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.