FacebookTwitterLinkedIn

DNS Unlocker -mainosohjelma

Muita nimiä: DNS-Unlocker -mainosten
Riskitaso: Keskitasoinen

DNS Unlockerin poistaminen

Mikä DNS Unlocker on?

DNS Unlocker -sovellus väittää päästävänsä käyttäjän estetyille verkkosivustoille, mutta oikeasti se luokitellaan mainosohjelmaksi ja mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Kehittäjät levittävät DNS Unlockeria harhaanjohtavasti muiden ohjelmistojen asennusten yhteydessä ilmaisohjelmien lataussivustoilta saatavissa sovelluksissa. Monet käyttäjät eivät kiinnitä riittävästi huomiota ohjelmien lataamiseen ja asentamiseen – verkkorikolliset hyödyntävät sitä ohjelmien asentamiseen ja tulojen saamiseen. DNS Unlocker asentuu suosittuimpiin verkkoselaimiin (Internet Exploreriin, Google Chromeen ja Mozilla Firefoxiin) ja tuottaa häiritseviä online-mainoksia. Mainosohjelmat (kuten DNS Unlocker) tuottavat mainoksia virtuaalisen kerroksen avulla, joka näyttää kolmannen osapuolen sisältöä minkä tahansa sivuston päällä. Lisäksi jotkin mainokset avautuvat selaimessa uuteen ikkunaan tai välilehteen. DNS Unlockerin näyttämät mainokset (bannerimainokset, ponnahdusikkunamainokset, kohdistetut videot, kupongit, muiden ohjelmistojen asennustarjoukset jne.) voivat aiheuttaa vaarallisia tietokonevirustartuntoja, eikä sinun siksi pidä koskaan klikata tuntemattomia/epäilyttäviä mainoksia.

dns unlocker -mainosohjelma

Tavallisten mainosohjelmien tavoin DNS Unlocker kerää erilaisia tietoja käyttäjien selaustoiminnasta. Vaikka useimpien mainostyyppisten sovellusten tietosuojakäytännöt väittävät, että ne keräävät vain yleisiä tietoja, paljastaa tällaisen ohjelman asentaminen henkilöllisyytesi. Kerättyihin tietoihin voivat sisältyä IP-osoitteet, maantieteellinen sijainti, selaustiedot (vieraillut verkkosivustot, hakukoneisiin annetut hakuehdot, selaushistoria, välimuisti, jäljitteet, tallennetut salasanat jne.), hiiren/näppäimistön syöttödata (esim. luottokorttitietojen keräämiseen) ja niin edelleen. Kerätyt tiedot lähetetään sitten kehittäjien palvelimille ja luovutetaan kolmansille osapuolille. Kerätyt tiedot päätyvät melko todennäköisesti verkkorikollisten käsiin, mikä johtaa vakaviin tietosuojaongelmiin ja jopa identiteettivarkauteen. Näistä syistä DNS Unlockerin tyyliset mainosohjelmat pitäisi poistaa järjestelmästä välittömästi.

DNS Unlocker on identtinen CloudScout-mainosohjelman kanssa. Lisäksi sadat mahdollisesti ei-toivotut sovellukset muistuttavat niitä, mukaan lukien PriceFountain, BaselineTV Media Manager, thirteen degrees ja Application Nation. Mahdollisesti ei-toivotut sovellukset tarjoavat hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta ne on kehitetty vain tuottamaan rahaa esittämällä mainoksia ja jakamalla kerättyjä tietoja – käyttäjälle niistä ei ole hyötyä. Ilmaisohjelmistojen lataussivustot, kuten download.com, softonic.com ja soft32.com, rohkaisevat käyttäjiä käyttämään latauksenhallintaohjelmia valittujen ohjelmien lataamiseen. Latauksenhallintaohjelmien pitäisi helpottaa latausta, mutta ne tarjoavat kolmannen osapuolen ohjelmien asentamista valitun ohjelman ohessa. Näitä tuettuja sovelluksia kehutaan "luotettaviksi ja viruksettomiksi", mutta suurin osa niistä luokitellaan kuitenkin mainos- tai haittaohjelmiksi. Näin ollen kaikista ehdotetuista ohjelmista kannattaa kieltäytyä. Jos olet asentanut DNS Unlockerin, poista se järjestelmästäsi noudattamalla tämän oppaan ohjeita.

Miten DNS Unlocker asentui tietokoneelleni?

DNS Unlockeria levitetään harhaanjohtavasti muiden ohjelmistojen asennusten yhteydessä. Tutkimus osoittaa, että käyttäjät ohittavat usein ohjelmistojen lataamisen ja asentamisen vaiheita, mikä tekee menetelmästä erittäin tehokkaan. Lisäohjelmien asennus on yleensä piilotettu mukautettuihin tai edistyneisiin asetuksiin, jolloin niiden ohittaminen johtaa siihen, ettei käyttäjä näe mukana asentuvia sovelluksia, joiden asentumisen hän voisi muuten estää.

Miten mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten asentumisen voi estää?

Ole tarkkaavainen ladatessasi ilmaisia ohjelmia. Kieltäytyä tuntemattomien sovellusten lataamisesta/asentamisesta. Valitse ladattua ohjelmaa asennettaessa lisäksi asennusvaihtoehdoksi "edistynyt" tai "mukautettu" – tämä paljastaa salaa asentuvat sovellukset ja mahdollistaa niiden asentumisen estämisen. Älä kiirehdi asentaessasi tai saatat vahingossa asentaa mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia tietokoneeseesi.

DNS Unlocker-mainosohjelman levitykseen käytettäviä epärehellisiä ilmaisohjelmistojen asennusohjelmia

:

dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 9 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 8 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 7 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 6 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 5 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 4 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 3 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma esim. 2 dns unlocker -mainosohjelman asennusohjelma

Kuvakaappaus DNS Unlocker -sovelluksesta:

dns unlocker -sovellus

DNS Unlocker tuottaa häiritseviä mainoksia (Ads by DNSUnlocker tai Ads by DNS-Unlocker):

dns unlocker -mainoksia esim. 8 dnsunlocker-mainoksia esim. 7 (hakumainokset) Ads by DNSUnlocker esim. 6 dnsunlocker-mainoksia esim. 5 dnsunlocker-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia esim. 1 dnsunlocker-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia esim. 2 dnsunlocker-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia esim. 3 dnsunlocker adware generating online ads sample 4

Pikavalikko:

DNS Unlocker -mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

DNS Unlocker -mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta "DNS Unlocker version 1.3", valitse se ja napsauta painiketta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa DNS Unlocker -mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa DNS-Unlocker -mainosten poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

DNS Unlocker -mainosohjelman poistaminen Internet-selaimista:

Tutkimuksen aikaan DNS Unlocker ei asentanut lisäosia Internet Exploreriin, Google Chromeen tai Mozilla Firefoxiin, mutta se oli yhdistettynä muihin mainosohjelmiin. Tämän vuoksi sinun kannattaa poistaa kaikki mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat verkkoselaimistasi.

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen

:

Internet Explorer logoHaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

DNS Unlocker -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Napsauta hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse Lisäosien hallinta. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät selainlaajennukset, valitse ne ja napsauta "Poista".

DNS Unlocker -mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos dns-unlocker -mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

DNS Unlocker -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi kaikki hiljattain asennetut epäilyttävät selaimen lisäosat, valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

DNS Unlocker -mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos dns-unlocker -mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

DNS Unlocker -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa kaikki äskettäin asentuneet epäilyttävät selainlaajennukset.

DNS Unlocker -mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta dns-unlocker -mainosten-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa dns-unlocker -mainosten tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan dns-unlocker -mainosten tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9079-dns-unlocker-adware

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista DNS Unlocker -mainosohjelma nollaamalla selaimen asetukset
DNS Unlocker -mainosohjelma -asennuksen poistaminen
QR-koodi
DNS-Unlocker -mainosten QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki DNS-Unlocker -mainosten poisto-oppaan mobiililaitteellasi.