FacebookTwitterLinkedIn

Searchinterneat-a.akamaihd.net-uudelleenohjaus

Muita nimiä: searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari
Riskitaso: Keskitasoinen

Searchinterneat-a.akamaihd.net-uudelleenohjauksen poistaminen

Mikä searchinterneat-a.akamaihd.net on?

Kehittäjien mukaan searchinterneat-a.akamanaihd.net-sivusto parantaa verkkohakuja generoimalla osuvimmat hakutulokset. Aluksi sivusto voi vaikuttaa luotettavalta ja hyödylliseltä, mutta searchinterneat-a.akamanaihd.net-sivustoa tuetaan harhaanjohtavilla ohjelmistojen asennusohjelmilla, jotka muokkaavat selainasetuksia ilman käyttäjän lupaa. Kun järjestelmään on onnistuneesti tunkeuduttu, selaintoimintaa seurataan jatkuvasti.

searchinterneat-a.akamanaihd.net-selainkaappari

Edellä mainitut asennusohjelmat määrittävät Internet Explorerin, Google Chromen ja Mozilla Firefoxin oletushakukoneeksi ja uuden välilehden osoitteeksi searchinterneat-a-akamanaihd.netin. Lisäksi selaimeen asennetaan monia helper object -osia (sovelluksia/selainlaajennuksia – tässä tapauksessa, Results Hub) , jotka estävät muutosten palauttamisen. Tämä tehdään ilman käyttäjän suostumusta, ja siitä seuraavat jatkuvat selaimen ohjaukset searchinterneat a.akamanaihd.net-osoitteeseen huonontavat merkittävästi Internetin selaamiskokemusta. Huomaa, että searchinterneat-a-akamanaihd.net ohjaa osoitteeseen Yahoo.com (aito hakukone). Lisäksi käyttäjien Internet-selailua monitoroidaan jatkuvasti, sillä selainkaappari kerää erilaisia tietoja (IP-osoitteet, vieraillut URL-osoitteet, katsotut sivut, verkkohaut jne.), jotka se jakaa myöhemmin kolmansien osapuolten yrityksille. Jotkut tallennetut tiedot voivat johtaa käyttäjän tunnistamiseen, ja kolmannet osapuolet voivat käyttää niitä väärin voitontavoitteluun. Tämän vuoksi selainkaapparin asentuminen voikin johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai identiteettivarkauteen. Poista selainkaappari välittömästi.

Searchinterneat-a.akamanaihd.net on lähes identtinen moniin muihin selainkaappareihin verrattuna, mukaan lukien www-searching.com, istartsurf.com ja thesmartsearch.net. Huomaa, että kaikki selainkaapparit väittävät tarjoavansa erilaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta niiden tarkoituksena on vain saada se vaikuttamaan aidolta ohjelmistolta. Selainkaappareiden tarkoituksena on tuottaa niiden kehittäjille rahaa – sen sijaan, että ne toimittaisivat lupaamansa toiminnot, ne aiheuttavat ei-toivottuja uudelleenohjauksia, keräävät henkilökohtaisia tietoja ja esittävät toisinaan häiritseviä mainoksia.

Miten searchinterneat-a.akamaihd.net asentui tietokoneelleni?

Kehittäjät levittävät searchinterneat-a.akamanaihd.net-selainkaapparia harhaanjohtavasti muiden ohjelmistojen asennusten yhteydessä. Monet käyttäjät eivät ole varovaisia ladatessaan ja asentaessaan ohjelmistoja, minkä vuoksi kehittäjät piilottavat haittaohjelmia mukautetun/edistyneen asennuksen joukkoon (todella tehokas menetelmä). Kiirehtimällä asennusta ja ohittamalla useimmat tai kaikki vaiheet, käyttäjät päätyvät usein asentamaan haittaohjelmia vahingossa.

Miten mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten asentumisen voi estää?

Tärkeintä on olla varovainen. Älä ikinä kiirehdi valitun ohjelman latausta ja asennusta. Kumpikin näistä tulisi tehdä valitsemalla mukautettu tai edistynyt asetus, ja jokaiseen vaiheeseen tulee kiinnittää huomiota. Kieltäydy lisäksi kaikista ehdotuksista ladata tai asentaa lisäohjelmia, sillä ne ovat todennäköisesti haitallisia.

Selaimen uudelleenohjaukset searchinterneat-a.akamaihd.net-osoitteeseen heti SuperWeb-ohjelmiin kuuluvan mainosohjelman asennuksen jälkeen

searchinterneat-a.akamanaihd.net- selaimen uudelleenohjaus

Kuvakaappaus Results Hub -sovelluksesta, joka ohjaa käyttäjät searchinterneat-a.akamaihd.net-sivulle:

Mainosohjelmasovellus Results Hub

Pikavalikko:

Searchinterneat-a.akamanaihd.net-selainkaapparin poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

searchinterneat-a.akamaihd.net browser hijacker uninstall via Control Panel

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta hiljattain asennettuja epäilyttäviä sovelluksia (esim. Results Hub), valitse ne ja napsauta "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa uudelleenohjauksia osoitteeseen searchinterneat-a.akamaihd.net, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ei-toivottuja komponentteja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Searchinterneat-a.akamaihd.net-selainkaapparin poistaminen verkkoselaimista:

Video, jossa näytetään, miten selaimen uudelleenohjaukset saa poistettua:

Internet Explorer logoHaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Searchinterneat-a.akamaihd.netiin liittyvien Internet Explorerin laajennusten poistaminen

Napsauta hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse Lisäosien hallinta. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät selainlaajennukset, valitse ne ja napsauta "Poista".

Aloitussivun vaihtaminen:

 

Napsauta hammasrataskuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa), valitse "Internet-asetukset" ja korvaa avautuvassa ikkunassa hxxp://searchinterneat-a.akamaihd.net sen sivuston osoitteella, jonka haluat aukeavan aina kun käynnistät Internet Explorerin. Voit myös kirjoittaa about:blank avataksesi tyhjän sivun Internet Explorerin käynnistyessä.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Searchinterneat-a.akamaihd.netin poistaminen Internet Explorerin oletushakukoneasetuksista

Napsauta hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse Lisäosien hallinta. Valitse avautuvassa ikkunassa "Hakupalvelujen hallinta", aseta Google, Bing tai mikä tahansa haluamasi hakukone oletukseksi ja poista lopuksi "Default".

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

Searchinterneat-a.akamaihd.netiin liittyvien Google Chromen lisäosien poistaminen

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi kaikki hiljattain asennetut epäilyttävät selaimen lisäosat, valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Aloitussivun vaihtaminen:

Searchinterneat-a.akamaihd.netin poistaminen Google Chromen aloitussivuasetuksista

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Asetukset". Valitse "Käynnistyksessä"-kohdasta "Valitse sivut", siirrä kursori kohdan hxxp://searchinterneat-a.akamaihd.net päälle ja napsauta x-merkkiä. Sen jälkeen voit asettaa haluamasi sivun aloitussivuksesi.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Searchinterneat-a.akamaihd.netin poistaminen Google Chromen oletushakukoneasetuksista

Oletushakukoneasetusten muuttaminen Google Chromessa: napsauta Chrome-valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset", klikkaa "Haku"-osiosta kohtaa "Hallinnoi hakukoneita", poista "searchinterneat-a.akamaihd.net" ja lisää tai valitse haluamasi hakukone.

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Searchinterneat-a.akamaihd.netiin liittyvien Mozilla Firefoxin laajennusten poistaminen

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Klikkaa "Laajennukset" ja poista "Results Hub" sekä muut hiljattain asennetut lisäosat.

Aloitussivun vaihtaminen:

Searchinterneat-a.akamaihd.netin poistaminen Mozilla Firefoxin aloitussivuasetuksista

Aloitussivun palauttamiseksi klikkaa Firefoxin valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (ohjelman oikeassa yläkulmassa), valitse "Asetukset" ja poista avautuneesta ikkunasta hxxp://searchinterneat-a.akamaihd.net ja aseta haluamasi osoite, joka aukeaa aina Mozilla Firefoxin käynnistymisen yhteydessä.

Oletushakukoneen vaihtaminen:

Searchinterneat-a.akamaihd.netin poistaminen Mozilla Firefoxin oletushakukoneasetuksista

Kirjoita osoiteriville about:config ja paina enteriä.
Valitse "Lupaan olla varovainen".
Kirjoita ylälaidassa olevaan hakupalkkiin: "searchinterneat-a.akamaihd.net"
Klikkaa hiiren oikealla painikkeella löytyneitä tuloksia ja valitse "Palauta oletusarvo".

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse sitten Asetukset...

selainkaapparin poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse asetusvalikosta Laajennukset-välilehti. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset ja poista ne.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 3 – aloitussivun vaihtaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Yleiset-välilehti ja varmista, että aloitussivu on haluamasi – vaihda se jos jokin selainkaappari on muuttanut sitä.

selainkaappareiden poistaminen safarista vaihe 4 – oletushakukoneen muuttaminen

Valitse Asetukset-ikkunasta Haku-välilehti ja varmista, että haluamasi hakukone on valittuna.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

selainkaapparin asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessaSelainkaappari on mainosohjelma, joka muuttaa käyttäjän selaimen asetuksia vaihtamalla sen aloitussivun ja oletushakukoneen joksikin ei-toivotuksi verkkosivuksi. Yleisimmin tämäntyyppiset mainosohjelmat asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Jos käytät latauksenhallintaohjelmaa, varmista, että kieltäydyt sellaisten mainostettujen selaimen lisäosien ja työkalurivien asentamisesta, jotka pyrkivät muuttamaan aloitussivusi ja oletushakukoneesi.

Poistoapu:

Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa selainkaapparia searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari selaimistasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9454-searchinterneat-a-akamaihd-net-redirect

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Searchinterneat-a.akamaihd.net-uudelleenohjaus nollaamalla selaimen asetukset
Searchinterneat-a.akamaihd.net-uudelleenohjaus -asennuksen poistaminen
QR-koodi
searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki searchinterneat-a.akamaihd.net selainkaappari poisto-oppaan mobiililaitteellasi.