FacebookTwitterLinkedIn

Social2Search -mainokset

Muita nimiä: Social2Search adware
Riskitaso: Keskitasoinen

Social2Searchin poistaminen

Mikä Social2Search on?

Social2Search esiintyy luotettavana sovelluksena, joka parantaa käyttäjän selauskokemusta näyttämällä kavereiden jakamaa sisältöä – ”When you search, Social2Search shows you what your friends have shared.” Monet käyttäjät uskovat, että toiminnallisuus on hyödyllinen, mutta tosiasiassa Social2Search luokitellaan mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmaksi ja mainosohjelmaksi. Kun Social2Search on tunkeutunut käyttäjän järjestelmään ilman tämän suostumusta, se näyttää häiritseviä online-mainoksia ja valvoo käyttäjän verkkotoimintaa.

Social2Search-mainosohjelma

Social2Search ei ole virus tai haittaohjelma, mutta kaikki käyttäjät eivät hyväksy sen toimintaa, sillä se kerää erilaisia henkilökohtaisia tietoja. Esimerkiksi: vieraillut URL-osoitteet, katsotut sivut, hakuehdot, evästeet, selaintyyppi, IP-osoitteet (maantieteellisen sijainnin määrittämiseen), Internet-palveluntarjoaja, käyttöjärjestelmä, aika ja päivämäärä ja muut vastaavat tiedot. Monet käyttäjät pitävät näitä tietoja merkityksettöminä, mutta Social2Searchin kehittäjät jakavat kerätyt tiedot kolmansille osapuolille, jotka käyttävät niitä voittojen tavoitteluun. Tämä voi johtaa vakaviin yksityisyydensuojaongelmiin tai identiteettivarkauteen. Toinen Social2Searchin haittapuoli on häiritsevien online-mainoksien esittäminen. Tämä mahdollisesti ei-toivottu ohjelma tuottaa jatkuvasti banneri-, ponnahdusikkuna- ja kuponkimainoksia ja vastaavia. Ne tunnistaa nimistä Ads by Social2Search, Powered by Social2Search ja Social2Search Ads. Social2Search käyttää virtuaalista kerrosta mainosten näyttämiseen, joten ne eivät ole peräisin käyttäjän käyttämiltä sivustoilta. Kolmannen osapuolen mainokset peittävät usein alleen sivuston sisältöä, jolloin ne huonontavat selauskokemusta merkittävästi. Jotkin ohjaavat sivustoille, joilla on haitallista sisältöä – niiden napsauttaminen on riskialtista ja voi johtaa lisäongelmiin. Jos tuntuu, että olet asentanut Social2Searchin vahingossa, poista se välittömästi.

Tutkimus osoittaa, että Social2Search on identtinen Wajam kanssa. Se jakaa myös monia yhtäläisyyksiä satojen muiden mainossovellusten kanssa, kuten FiziPop, Search Know ja NextFlix. Kaikki mainosohjelmat lupaavat valheellisesti tarjoavansa ”arvokkaita toimintoja”. Sen tarkoituksena on vain huijata käyttäjä asentamaan sovellus. Mainosohjelmat on suunniteltu ainoastaan tuottamaan rahaa kehittäjille. Mikään näistä sovelluksista ei tarjoa todellista arvoa tavallisille käyttäjille – Social2Searchin kaltaiset sovellukset keräävat henkilökohtaisia tietoja, aiheuttavat ei-toivottuja selaimen uudelleenohjauksia ja tuottavat tunkeilevia mainoksia.

Miten Social2Search asentui tietokoneelleni?

Social2Search on ladattavissa ilmaiseksi sen viralliselta sivustolta, mutta sitä levitetään myös epärehellisesti muiden ohjelmien ohessa, jolloin käyttäjä voi päätyä asentamaan mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia tavallisten (yleensä aitojen) ohjelmien ohessa. Monet käyttäjät eivät ole varovaisia ladatessaan ja asentaessaan ohjelmistoja. Kehittäjät tietävät tämän ja piilottavat mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat lataus-/asennusprosessin mukautettuihin tai edistyneisiin asetuksiin. Osion ohittaminen voi johtaa huijausohjelmistojen asentumiseen.

Miten mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten asentumisen voi estää?

Tilanteen estämiseen liittyy kaksi vaihetta. Ensinnäkin ohjelmistojen lataaminen ja asentaminen pitäisi tehdä aina rauhassa – tutustu mukautetun/edistyneen asennuksen jokaiseen vaiheeseen tarkkaan. Toiseksi sinun tulee kieltäytyä kaikista lisäsovellusten asennusehdotuksista ja poistaa valmiiksi valittujen valinnat.

Social2Search-mainosohjelman levitykseen käytettäviä epärehellisiä ilmaisohjelmistojen asennusohjelmia:

Social2Search-mainosohjelman asennusohjelma 2 Virallinen Social2Search-mainosohjelman asennus

Social2Search-mainosohjelma tuottaa häiritseviä online-mainoksia (‘Powered by Social2Search’, ‘Special Offers. Ads powered by Social2Search’ ja ‘Ads by Social2Search’):

Social2Search-mainosohjelma tuottaa mainoksia esim. 5 Social2Search-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia (esim. 1) Social2Search-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia (esim. 2) Social2Search-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia (esim. 3) Social2Search-mainosohjelma tuottaa bannerimainoksia (esim. 4)

Pikavalikko:

Social2Search-mainosohjelman poistaminen:

Windows 10 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 10:ssa

Klikkaa hiiren oikealla painikkeella ruudun vasemmasta alakulmasta ja valitse pikavalikosta Ohjauspaneeli. Valitse avautuvasta ikkunasta Ohjelmat ja toiminnot.

Windows 7 -käyttäjät:

Ohjelmat ja toiminnot -valikon (poistaminen) käyttö Windows 7:ssä

Klikkaa Käynnistä (Windows-logo työpöydän vasemmassa alakulmassa) ja valitse Ohjauspaneeli. Etsi kohta Ohjelmat ja napsauta Poista.

macOS (OSX) -käyttäjät:

Sovelluksen poisto OSX:ssä (Mac)

Napsauta Finder ja valitse avautuvasta ikkunasta Sovellukset. Vedä sovellus Sovellukset-kansiosta roskakoriin (Dockissasi) ja napsauta sen jälkeen roskakorikuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Tyhjennä roskakori.

Social2Search-mainosohjelman poistaminen Ohjauspaneelin kautta

Etsi ohjelmien poistamisen ikkunasta kohta Social2Search, valitse se ja klikkaa "Poista asennus" tai "Poista".

Kun olet poistanut mahdollisesti ei-toivotun ohjelman, joka aiheuttaa Social2Search-mainoksia, skannaa tietokoneesi varmistaaksesi, ettei mitään ohjelman ei-toivottuja komponentteja tai mahdollisia haittaohjelmatartuntoja ole jäänyt jäljelle. Skannaa tietokoneesi käyttämällä suositeltua haittaohjelmien poisto-ohjelmistoa.

▼ Lataa Social2Search adware poistotyökalu

Lataamalla tällä sivulla mainittuja ohjelmistoja, sitoudut meidän käyttöehtoomme ja tietosuojakäytäntöömme. Kaikki suosittelemamme tuotteet ovat testattuja ja hyväksyttyjä meidän teknikkojen toimesta ja todettu olevan tehokkaimmat ratkaisut näitten uhkien poistamiseen.

Social2Search-mainosohjelman poistaminen verkkoselaimista:

Tutkimuksen aikaan Social2Search ei asentanut lisäosia Internet Exploreriin, Google Chromeen tai Mozilla Firefoxiin, mutta se oli yhdistettynä muihin mainosohjelmiin. Tämän vuoksi sinun kannattaa poistaa kaikki mahdollisesti ei-toivotut selaimen lisäosat verkkoselaimistasi.

Video, jossa näytetään selaimen ei-toivottujen lisäosien poistaminen:

Internet Explorer logoaitallisen lisäosien poistaminen Internet Explorerista:

Social2Search-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 1

Napsauta hammaspyöräkuvaketta Internet Explorerin asetuskuvake (Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa) ja valitse Lisäosien hallinta. Etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät selainlaajennukset, valitse ne ja napsauta "Poista".

Social2Search-mainosten poistaminen Internet Explorerista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos social2search adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Internet Explorerin asetukset vakioasetuksiksi.

Windows XP -käyttäjät: Klikkaa Käynnistä, Suorita ja kirjoita avautuvaan ikkunaan inetcpl.cpl. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows XP:ssä

Windows Vista ja Windows 7 -käyttäjät: Klikkaa Windows-logoa, kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl ja paina enteriä. Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti ja klikkaa Palauta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 7:ssä

Windows 8 -käyttäjät: Avaa Internet Explorer ja napsauta hammasrataskuvaketta. Valitse Internet-asetukset.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa

Valitse avautuvasta ikkunasta Lisäasetukset-välilehti.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – internetasetusten lisäasetukset-välilehti

Napsauta Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa –napsauta nollaa-painiketta lisäasetukset-välilehdellä

Vahvista, että haluat palauttaa Internet Explorerin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Internet Explorerin nollaaminen vakioasetuksiin Windows 8:ssa – vahvista vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Google Chrome logoHaitallisten selainlaajennusten poistaminen Google Chromesta:

Social2Search-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 1

Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse "Työkalut" ja "Laajennukset". Etsi kaikki hiljattain asennetut epäilyttävät selaimen lisäosat, valitse ne ja napsauta roskakorikuvaketta.

Social2Search-mainosten poistaminen Google Chromesta vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos social2search adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voit palauttaa Google Chromen asetukset vakioasetuksiksi. Napsauta Chromen valikkokuvaketta Google Chromen asetukset-kuvake (Google Chromen oikeassa yläkulmassa) ja valitse Työkalut. Valitse avautuvasta valikosta Laajennukset. Valitse avautuvasta ikkunasta Asetukset (ruudun vasemmassa yläkulmassa). Vieritä ikkunaa näytön alareunaan asti. Klikkaa Näytä lisäasetukset ... -linkkiä.

Google Chromen asetusten nollaaminen – asetukset

Vieritettyäsi ruudun alareunaan napsauta Nollaa selainasetukset -painiketta.

Google Chromen asetusten nollaaminen – lisäasetukset

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Google Chromen oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Google Chromen nollaaminen vakioasetuksiin – vahvista Chromen vakioasetusten palauttaminen klikkaamalla nollaa-painiketta

Mozilla Firefox logoHaitallisten lisäosien poistaminen Mozilla Firefoxista:

Social2Search-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 1

Napsauta Firefox-valikkopainiketta firefoxin valikkokuvake (pääikkunan oikeassa yläkulmassa), valitse "Lisäosat". Valitse "Laajennukset" ja poista avautuvassa ikkunassa kaikki äskettäin asentuneet epäilyttävät selainlaajennukset.

Social2Search-mainosten poistaminen Mozilla Firefoxista vaihe 2

Vaihtoehtoinen tapa:

Ne tietokoneenkäyttäjät, joilta social2search adware-uudelleenohjauksen poistaminen ei onnistu, voivat palauttaa Mozilla Firefoxin asetukset vakioasetuksiksi.

Avaa Mozilla Firefox, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Firefox-valikkoa, firefox-valikon kuvake valitse avautuvasta listasta Ohjefirefoxin ohjevalikko.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusvalikon avaaminen

Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Nollaa Firefox.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen

Vahvista avautuvassa ikkunassa, että haluat palauttaa Mozilla Firefoxin oletusasetukset napsauttamalla Nollaa-painiketta.

Mozilla Firefoxin asetusten nollaaminen – asetusten nollaamisen vahvistaminen

safari-selaimen logoHaitallisten laajennusten poistaminen Safarista:

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 1 – asetukset

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset....

mainosohjelman poistaminen safarista vaihe 2 – laajennusten poistaminen

Valitse avautuvasta ikkunasta Laajennukset, etsi lähiaikoina asennetut epäilyttävät laajennukset, valitse ne ja napsauta Poista.

Vaihtoehtoinen tapa:

Varmista, että Safari-selain on aktiivinen, ja napsauta Safari-valikkoa. Valitse pudotusvalikosta Tyhjennä historia ja poista sivustojen data...

safarin nollaus vaihe 1

Valitse avautuvasta ikkunasta kaikki historia ja napsauta Tyhjennä historia -painiketta.

safarin nollaus vaihe 2

Yhteenveto:

mainosohjelman asentumisen estäminen ilmaisohjelmistoa asennettaessa 1Yleisimmin mainosohjelmat tai ei-toivotut sovellukset asentuvat käyttäjän verkkoselaimiin ilmaisohjelmistojen latausten kautta. Muista, että kaikkein turvallisin lataussivusto on ilmaisohjelman kehittäjän sivusto. Ole tarkkaavainen ladatessasi ja asentaessasi ilmaisia ohjelmia välttääksesi mainosohjelmien asentumisen. Kun asennat jo ladattua ilmaisohjelmaa, valitse asennustavaksi mukautettu tai edistynyt – näin paljastat kaikki ei-toivotut sovellukset, jotka asentuvat valitsemasi ilmaisen ohjelman ohessa.

Poistoapu:
Jos törmäät ongelmiin yrittäessäsi poistaa mainosohjelmaa social2search adware tietokoneeltasi, pyydä apua haittaohjelmien poistoon keskittyvällä keskustelufoorumillamme.

Jätä kommentti:
Jos sinulla on lisätietoja ohjelmaan social2search adware tai sen poistamiseen liittyen, jaa tietämyksesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Lähde: https://www.pcrisk.com/removal-guides/9999-ads-by-social2search

▼ Näytä kommentit

Haittaohjelmien poistoon tarkoitetut oppaamme ovat ilmaisia, mutta voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen.

Poista Social2Search -mainokset nollaamalla selaimen asetukset
Social2Search -mainokset -asennuksen poistaminen
QR-koodi
Social2Search adware QR-koodi
Skannaa tämä QR-koodi saadaksesi helposti auki Social2Search adware poisto-oppaan mobiililaitteellasi.