FacebookTwitterLinkedIn

Sivun Vastuuvapauslauseke

Tämän sivun sisältö on tarkoitettu ainoastaan yleiseksi tiedoksi. www.pcrisk.eu toimittaa tiedot ja pyrimme pitämään ne ajan tasalla. Emme silti voi taata tietojen täydellisyyttä, tarkkuutta, luotettavuutta, sopivuutta tai saatavuutta nettisivun tai tietojen, tuotteiden, palveluiden tai sivuun liittyvään kuvien suhteen. Turvautuminen näihin tietoihin on siis omalla vastuulla.

Emme missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta epäsuorista tai välillisistä vahingoista tai minkäänlaisista nettisivun käytön yhteydessä sattuneista, tietojen tai voiton menetyksestä aiheutuvista vahingoista.

Tämän nettisivun kautta pääset toisiin nettisivuihin, jotka eivät ole www.pcrisk.eu:n hallinnassa. Emme voi hallita näitten sivujen sisältöä tai saatavuutta. Kyseisiin sivuihin linkittäminen ei välttämättä tarkoita suositusta tai niissä ilmaistujen näkemyksien kannatusta.

Teemme kaikkemme pitääksemme nettisivua ylhäällä ja sujuvassa kunnossa. www.pcrisk.eu ei ota vastuuta nettisivun hallintamme ulkopuolella olevista teknillisistä syistä johtuneista tilapäisistä katkoksista.

Virusten ja haittaohjelmien poisto

Tältä sivulta löytyy tietoja miten voit välttää haittaohjelmia ja viruksia.

Haittaohjelmien poisto